Kassler med pepparotsgrädde

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Fick det här receptet av en jobbarkompis för många år sedan, och det blev en klar favorit hos oss, både bland vuxna och barn. Mycket lätt att tillaga och gratängen blir klar medan potatisen kokar!

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 200 g riven ost
  • 1-2 msk riven pepparrot från burk
  • 4 dl mellangrädde
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnsfast form.
    2. Skiva kasslern tunt och lägg omlott i formen. Strö över den rivna osten. Vispa grädden lätt och rör ner pepparroten. Häll pepparrotsgrädden över kasslern. 200 grader i ugnen ca 30-35 min (medan potatisen kokar).
    3. Servera med kokt potatis och kokta grönsaker. En riktig familjefavorit!

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben