Kassler med sparris och grönpeppar

Serverar: 3 portioner

En god variant på kassler i sparris med smak av lite grönpeppar.

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 3 dl grädde
  • 1 400 g stor burk konserverad vit sparris med spad
  • 4 dl vatten/fond
  • 1 matsked mortlad grönpeppar
  • Salt
  • Maizena
  • Gratängost
  • Instruktioner

    Bryn kasslerskivor och spar stekskyn och lägg över i en gryta/traktörpanna eller ungsfast form. Blanda ner grädden,vattnet eller buljongen med sparrisen och spadet, kryddorna och låt puttra i ca 30 minuter och ta i osten mot slutet. Jättegott och lätt och potatis passar utmärkt till detta.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    monicadanell 11 januari 2010

    Herre god vilken smarrig maträtt kommer absolute att göra om den tack för receptet klart en 5 från mej monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben