Kassler och paprikagryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkelt o gott

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • Ca 4 dl ris
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla kasslern och paprikan. Finhacka löken.
    2. Fräs kassler och paprika i en stekpanna, när de fått lite färg så tillsätt löken. Koka även riset med salt i ungefär 8 dl vatten.
    3. När löken blivit genomskinlig så tillsätt grädden liksom salt och peppar. Låt puttra en liten stund och servera sedan med riset och ett gott bröd.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    flabban 19 maj 2010

    En mycket god kasslerrätt. Det som blev över, blandade jag ihop och la i en form, strödde på riven ost och gratinerade. Tillsammans med knäckebröd blev det den perfekta kvällsmaten. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben