Hittade det här receptet i en tidning , men tyckte det var lite för mesigt i smaken så jag gjorde om det lite , och det blev supergott !
Ingredienser
6 port ris
½ kg kassler
1 stor purjolök
4 dl vispgrädde
1 ½ dl majonnäs
¾ dl chilisås
¾ dl sweet chilisås
1 liten burk krossad ananas, 227 g
Oregano
Ca 200 g riven ost
Instruktioner
- Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.
Skär under tiden riset kokar kasslern och purjon i strimlor.
Häll av ananasspadet .
Fräs ihop kassler och purjo i lite smör utan att det tar färg ,krydda med oregano ,ganska mycket.
- Blanda samman fräset med riset och ananasen
- Blanda lättvispad grädde , majonnäs, chilisås och sweet chilisåsen och häll det över risblandningen
Täck med riven ost.
Gratinera i 225 grader ca 20 min
- Servera med sallad och ett gott bröd!
Liknande recept
Kommentarer (0)