Kassler på spenatbädd

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Snabb rätt som blir väldigt gott, passar bra till vardag som fest. Bra som bjudrätt

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • 2 dl créme fraiche 34%
  • 1 ½-2 msk dijonsenap
  • 2 krm italiensk salladskrydda
  • Spenat (blad frusen)
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Bred ut bladspenaten i en smord ugnsform så att du täcker botten, lägg över kassler skivorna, rör ihop créme fraiche, dijonsenap och salladskrydda och bred över kasslern, strö riven ost över. Gratinera tills osten fått fin färg, ca 25 min. Servera med ris eller kokt potatis och en sallad till. Mumsigt!

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben