Koka spagetti enligt förpackningen. Spola i kallt vatten när den kokat klart och låt rinna av väl.
Skär kassler i tärningar. Skala och hacka lök. Ansa, skölj och skiva svampen. Fräs i lite matfett. Tillsätt lök och kassler och låt fräsa ihop några minuter under omrörning.
Varva spagetti, kasslerfräs och keso i en form. Salta och peppra mellan varven. Blanda fraiche och mjölk och häll över. Strö över den rivna osten. Dekorera med broccoli.
Gratinera mitt i ugnen på 225 grader tills rätten fått fin färg, ca 15-20 minuter.
Var jättegod! Liten tokig middag blev det, jag glömde bort Keson och blandade i broccolin i kasslerpytten och bytte ut creme fraiche mot turkisk yoghurt! Resultatet blev fantastiskt och kommer att lagas fler gånger!
Var jättegod! Liten tokig middag blev det, jag glömde bort Keson och blandade i broccolin i kasslerpytten och bytte ut creme fraiche mot turkisk yoghurt! Resultatet blev fantastiskt och kommer att lagas fler gånger!
Bra vardagsrätt!