Kasslerjambalaya

Serverar: 4 portioner

Kasslerjambalaya

Ingredienser

  • 3 dl långkornigt ris
  • 4 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 1 förp (500 g) krossade tomater smaksatta med chili
  • 2 paprikor i olika färger
  • 2 rödlökar
  • 500 g kassler
  • Tabasco
  • Instruktioner

    1. Lägg riset i en traktörpanna och häll över tomatkross, vatten och salt. Låt koka ca 10 min under lock. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
    2. Skala och skär löken i klyftor. Strimla kasslern. Blanda ner paprika, lök och kassler i pannan och låt koka ytterligare ca 10 min. Stänk gärna över några droppar tabasco.
    3. Servera kasslerjambalayan med mer tabasco för den som så önskar, gräddfilsklick och bröd.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben