Kasslerpilaff

Serverar: 2 portioner

God rätt !!

Ingredienser

  • 1/2 gul lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 1/2 dl ris
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 100 g champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 1/4 zucchini
  • 200 g kassler
  • Oregano
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och fräs tillsammans med riset i olja. Tillsätt tomatpuré och fräs runt.
    2. Späd med buljong och koka under lock i 20 minuter. Skiva svampen, strimla paprikan.
    3. Tärna zucchinin och strimla kasslern. Fräs i olja ett par minuter. Blanda med riset, krydda med oregano och peppar.

    Kommentarer (3)

    Molgan 21 februari 2009

    Tack för ditt recept. Gott och enkelt! Mvh Molgan

    Nallepuh13 22 februari 2009

    Tack för din fina kommentar!! Kram Anne-Marie "Nallepuh13"

    enAnnan 1 oktober 2009

    God och snabb vardagsrätt. Ren mat utan en massa "kladd". :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben