Kaviarlåda

Serverar: 6 portioner

Enkel och god vardagslåda med smak av kaviar och dill. Servera gärna med knäckebröd och ost.

Ingredienser

  • 3 dl mjölk
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tub kaviar à 165 g Ejdern, orökt
  • 3 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl dill, klippt
  • Ett par tunna skivor margarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Koka upp mjölken, häll den het över ströbrödet i en värmetålig skål. Låt svälla 5 min.
    3. Blanda ned kaviar samt äggen ett i sänder under kraftig omrörning.
    4. Vispa grädden hårt och vänd ned med dillen.
    5. Häll i en ugnsform. Lägg på margarin och grädda ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben