Kaviarpanna

Serverar: 3-4 portioner

Lättlagad lunchrätt, serveras med mörkt bröd eller knäckebröd.

Ingredienser

  • 4 gula lökar eller rödlökar
  • 700-800 g böckling
  • 1½ dl crème fraiche
  • 5-6 msk rökt kaviar
  • Rapsolja
  • Gräslök
  • Tillbehör
  • Ett gott bröd
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka eller skiva löken. Rensa böcklingen till fina filéer. Halvera dem. Rör ihop crème fraiche med kaviar till en ljusrosa, salt sås.
    2. Fräs löken mjuk utan att brynas i olja i en panna. Lägg i böcklingfiléerna att värmas. Slå på kaviarsåsen, värm några minuter så att såsen smälter ner över böckling och lök. Klipp över gräslök och servera med bröd.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben