Kaviarströmmingslåda

Serverar: 4 portioner

Detta är delikat gott på julbordet - och nyårbuffén...

Ingredienser

  • 500 g strömmingsflundror
  • 6 ansjovisfiléer
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk Kalles kaviar
  • Salt, lite grann
  • 2 msk finhackad röd paprika till garering
  • Persilja, finhackad till garnering
  • Instruktioner

    1. Strö lite salt över filéerna och smörj en form. Skär ansjovisen så det blir en bit till varje strömming. Rulla strömmingen med en bit ansjovis i varje och lägg snyggt i formen.
    2. Blanda majonnäs, crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt.
    3. Häll blandningen över strömmingen och baka den i 180-gradig ugn ca 15 minuter eller till den börjar bli gyllenbrun.
    4. Garnera med paprika och persilja.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben