Kebab-Köttfärsspett

Serverar: 4 portioner

Tid: 18 minuter

Lycka till! Hoppas det smakar

Ingredienser

  • 400g blandfärs
  • 1 gul lök
  • 1 vitlösklyfta
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk spiskummin
  • 1/2 msk curry
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl yoghurt
  • 8 träpinnar
  • Instruktioner

    Låt träpinnarna ligga i vatten i 10 minuter.Skala och finhacka lök och vitlök.Blanda färsen med lök,vitlök,salt,spiskummin,curry,sambal oelek och yoghurt.Forma färsen på pinnarna.Grilla runt om över glöd eller på högsta värmen i övre delen av ugnen cirka 8 minuter. Servera spetten med en tsatsiki,tomatsallad och pitabröd.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben