Kebablåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jag brukar välja kebabkött som ligger i frysdisken. Måtten är angivna på ingredienserna.

Ingredienser

  • 1 påse pulvermos
  • 400-500 g kebabkött
  • 1 pkt krossade tomater med smak (250 g)
  • Valfri mängd broccoli djupfryst
  • 2 dl riven ost
  • Valfria kryddor
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Tillaga moset enligt paketet. Eller gör eget mos.
    2. Tag ungefär halva paketet kebabkött och stek väl och krydda . När moset är klart lägg det i en smord ugnsform, bred ut köttet ovanpå och tryck ner tinad broccoli.
    3. Ringla tomatkrosset över och avsluta med riven ost.
    4. Sätt in formen i 225 grader varm ugn i ca 15 minuter eller tills osten har fått färg.

    Kommentarer (1)

    anluk 30 april 2010

    Så supergott o så enkelt. Dottern åt 3!!! portioner så gott tyckte hon det var. Kommer garanterat göras igen men då på hemmagjort mos eftersom det är godare tycker jag. Använde krossade tomater med vitlök det gav en bra kombination.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben