Kebabtårta

Serverar: 4-8 portioner

Tid: 1 timme

En modern smörgåstårta

Ingredienser

  • 1 förpackning kebabkött (á 250 g)
  • 3 polarkakor
  • 4 dl crème fraiche
  • 200 g philadelphiaost
  • 1 påse dipmixkrydda Olw (á 24 g)
  • 2 påsar salladsmix á 225 g
  • 1 gurka
  • 1 ask tomater á 500 g
  • 2 paprikor (gärna olika färger)
  • Vitlök
  • Salladskrydda
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Stek kebabköttet låt svalna. Blanda philadelphiaosten med 2 dl crème fraiche och olw dipmixpåse låt stå i kylen en stund. Blanda 2 dl crème fraiche med salladskrydda och vitlök och salt till en kebabsås kan behövas lite vatten i om man vill ha den mera rinnande låt stå i kylen en stund.
    2. Ta fram polarkakorna bre på philadelphiakrämen strö grönsakerna och kebabköttet ovanpå ringa över kebabsåsen. Upprepa tills allting är slut avsluta med att ringa över kebabsåsen. Låt stå i kylen och dra en stund

    Kommentarer (4)

    nelly97 18 februari 2013

    Vad har du för dipmix?

    emelitan 19 februari 2013

    jag hade olws tacodip mix men där kan du ta vilken smak du gillar mest

    tosca3 27 februari 2013

    Detta måste jag prova i helgen! Låter mycket gott.

    sopan12 13 juli 2015

    mkt gott. lade till lite rödlök oxå

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben