Ketchuptorsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Många har skrattat åt mig när jag berättar om ketchuptorsk. De som smakat skrattar inte. Såsen är underbar att mosa potatis i.

Ingredienser

  • 500 g torsk
  • 2 gula lökar
  • 1 msk smör
  • 3 msk ketchup
  • 2-3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Slå på ugnen på 225 grader. Dela torsken i fyra bitar och lägg i en form, salta och peppra. Skiva löken. Fräs löken gyllengul i smör. Fördela löken på torskbitarna. Blanda grädde och ketchup. Häll blandningen över fisken. Stek i ugnen ca 25 minuter. Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

    Kommentarer (1)

    Gunilla 11 oktober 2022

    Hej

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben