Kidneybönsbiffar

Serverar: 2 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 200 g kidneybönor på burk
  • 50 g frysta eller färska gröna bönor
  • ½ röd paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk ströbröd för rätt konsistens
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 tsk chillipulver
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tina de gröna bönorna om frysta. Hacka paprika och gröna bönor i tärningar. Stek paprika, vitlök och chilipulver i 1 min.
    2. Mixa kidneybönor, paprika och gröna bönor i en mixer. Tillsätt potatismjöl, salt och peppar och chilipulver och häll sedan lite ströbröd i taget för rätt konsistens att forma biffar. Stek dem i olja eller frys in dem som de är.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben