Kinuskipaj

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 2 timmar 30 minuter

lätt att göra och smakar gott.

Ingredienser

  • 50 g margarin
  • 1,5 dl grädde
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 2 dl kinuski sås
  • 3 gelatinblad
  • 1 paket med havre kex
  • Instruktioner

    1. Krosa havre kexsen. Blanda kex med smält margarin. Bred ut i botten av en paj form. Vispa grädden och rör ner creme fraiche och kinuski såsen.
    2. Tillsätt 3 gelatinblad. Bred ut i paj fomen. Ställ pajen i kylskåpet eller i frysen t'ills den stelnar.

    Kommentarer (2)

    felicia02 20 maj 2008

    bra

    HEDD 16 oktober 2008

    Mums!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben