Ki´s goda knäcke

Tid: 1 timme 30 minuter

Detta är glutenfritt och svårt att sluta med när man börjar knapra på det.

Ingredienser

  • ½ dl pumpafrön
  • 1dl osaltade solrosfrön
  • 1dl vita sesamfrön
  • ½ dl linfrön
  • 2 dl Maizenaredning för ljusa såser
  • ½ tsk salt
  • ½ dl rapsolja
  • 2½ dl kokande vatten
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingredienser i en skål. Rör i olja o det kokande vattnet. Rör om en liten stund. Häll ut smeten på smörpapper i en långpanna, strö på flingsalt. Grädda i 150-160 grader ca1tim i mitten av ugnen. TIPS! Ta ut ur ugnen och KLIPP i bitar medan brödet är segt. Plocka ut bitarna vartefter dom är gyllene i färgen och knapriga.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben