Kistmackor

Serverar: 30 portioner

Tid: 30 minuter

Plockmat som går att variera efter alla gästers önskemål

Ingredienser

  • 15 rostbröd (här användes jättefranska och polarbröd)
  • 15 skivor hamburgekött eller annat rökt smörgåspålägg
  • 100 g cantadou dessertost med pepparrotssmak
  • Svart karamellfärg
  • Dressing
  • Instruktioner

    1. Gör dubbelmackor med dessertost på båda skivorna och hamburgeköttet mellan Skär på frihand brödet till kistform. Använder du jättefranska eller bröd i samma format bör du få ut 2 kistor per dubbelmacka.
    2. Blanda dressing eller yoghurt med svart karamellfärg och spritsa R.I.P, kors, BU eller liknande passande saker.
    3. Ett vackert och gott drinktilltugg eller lagom stor förrätt.
    4. www.buu.nu

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben