Kjellepytt

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

Min kära sambos paradrätt, användes med fördel till rester dan efter. Ljuvliga dofter och smaker.

Ingredienser

  • 200 g falukorv
  • 100 g fläskfilé, stekt eller 100 g panbiffar, stekta
  • 100 g Onsalakorv, påläggskorv
  • 1/2 dl Mix Pickled Vegetables, ej söt utan stark smak
  • 1 dm purjolök
  • 1 msk smör/rapsolja
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 krm italiensk salladskrydda
  • 1 krm örtagårdskrydda
  • Instruktioner

    1. Skär korv och kött i bitar, skär purjolöken i skivor och pickelsen i små, små bitar.
    2. Ha fett i pannan och ha i alla ingredienser och rör om och krydda, stek i några minuter tills allt är genomvarmt.
    3. Servera potatissallad, kapris, syltlök och rödbetor till allt efter smak..

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben