Kladdgodiskakor

Serverar: 30 portioner

Tid: 10 minuter

Lätt som en plätt ! Behövs ingen ugn, ingredienserna har man oftast hemma.

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 5 msk kakao
  • 2 dl sirap
  • 2 dl socker
  • 3 dl kokos
  • 7 dl cornflakes
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Ta fram en kastrull. Smält smöret på inte för hög värme. Stäng av plattan.
    2. Blanda ned övriga ingredienser, flingorna kan krossas något.
    3. Sätt ut ca 30 små muffinsformar, klicka sedan ut smeten. Ställ kallt för att stelna.
    4. Mums, när man är sugen på något sött.

    Kommentarer (5)

    Fiona 28 april 2008

    Riktigt sött och gott! Inte riktigt som dem vi gjorde när jag var liten, men en klassiker ändå!

    marwis 6 maj 2008

    Jag har ibland i solrosfrön. Det blir ännu godare!!

    marjub 12 maj 2008

    goda men jätte sött

    bjuranna 30 juni 2008

    Bra "nödgodis" att göra när man blir sugen. Går ju bra att frysa in och ta fram styckevis, så man inte "råkar" äta för många.

    Lisa66 29 maj 2011

    Precis så här ska ett recept vara, lätt att göra och supergott att äta. Detta har gjort succé i vår familj.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben