Rör ihop ingredienserna till kladdkakan och häll smeten i lämplig form, och grädda i 150 grader i 35 minuter.
Ta ur mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, tex med en kavel.
När all marianne är krossad i små bitar häll i grädden i en kastrull och värm upp till strax innan den börjar koka, den får inte koka!
Häll i mariannekrosset och rör tills det smält helt.
Ställ i gräddblandningen i kylen i minst 6 timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff.
Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande,lägg sedan på några marshmallows och sedan en stor klick marianne-fluff.
Toppa med några marshmallows och skär ut en lång stav av kladdkakan.
Servera.
Låter kanongott! Älskar både kladdkaka och marsmellows!
var det inte denna kaka som vann kladdkake-sm?
Godaste kladdkakan jag ätit... Perfekt kladdig.
Kladdkakan blev mycket god. Mariannefluffet i sötaste laget för min smak.
yummi yummi! Behöver minsann inget fluff, kakan e god i sig! :-D
Bajs på burk är godare!
Byt ut kakaon till 70%choklad mycket battre.
Lätt att göra. Grymt gott. Klar favorit!