Kladdkakabollar

Serverar: 15 portioner

Tid: 1 timme

Dessa godingar är ungdomarnas favoriter här i huset.

Ingredienser

  • 1 st ballerina kladdkaka
  • 50 g philadelphiaost
  • 100-200 g mörk choklad
  • Strössel
  • Instruktioner

    1. Krossa ballerinakexen och blanda med philadelfiaosten till en jämn smet. Går bra att göra detta i matberedaren. Rulla dem till bollar av valfri storlek. Ställ in dem i kyl/frys medans du smälter chokladen i vattenbad. Rulla bollarna i chokladen och strö på valfritt strössel. Ställ kallt till de stelnat.
    2. Klara att avnjutas!

    Kommentarer (1)

    Fjallstrom 29 januari 2013

    HELT KLART SUPERENKLA & SUPERGODA!!!! :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben