Körsbärssalsa

Serverar: 6 portioner

Det ska vara stora söta körsbär till salsan. Gott till grillat!!!

Ingredienser

  • 200 g körsbär
  • 3 gula tomater
  • 1 ½ dl hackad salladslök
  • 1 msk hackad röd spansk pepparfrukt
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk pressad citron
  • 2 krm salt
  • ½ krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Halvera och kärna ur körsbären. Skär tomaterna i klyftor. Ta bort kärnorna och skär tomatköttet i bitar.
    2. Vänd samman körsbär, tomatbitar, salladslök och chili.
    3. Blanda olivolja, citronsaft, salt och peppar. Häll det över salladen och blanda försiktigt så att inte bären färgar av sig.
    4. Gott till grillat kött och korv.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben