Kokosbacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott!

Ingredienser

  • 3 paket bacon á 140 g styck
  • 1 tetra krossade tomater med chili, 2 dl
  • 1 burk kokosmjölk, 400ml
  • 2½ dl grädde
  • 1 liten burk ananasringar, 200 g
  • 2 dl frysta gröna ärtor
  • 1 hackad gul lök
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Riven ingefära
  • Allroundkrydda
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Strimla baconet,stek med löken i en panna. Tillsätt ärtorna,ingefära och vitlök. Ta isär ananasen i bitar. Häll på mjölk, grädde,tomater och kryddor. Koka ihop och tillsätt ananasen allra sist. Servera med kokt ris.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben