Dessa är obeskrivligt goda, för en kokos och chokladälskare som jag så är dessa oemotståndliga!!
Ingredienser
1 dl marsankräm
200 g kokosflingor
1 ½ dl socker
1 ägg
50 g hackad mörk blockchoklad
½ påse syltade apelsinskal
Garnering
Mörk blockchoklad
Ugn: 200°
Instruktioner
- Gör marsankrämen enligt förpackningens anvisningar. Hacka blockchokladen. Rör snabbt samman alla ingredienserna till en smidig smet.
- Klicka ut ca 10 stora kakor på bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter eller tills kakorna har fin färg och känns torra.
- Lossa kakorna medan de ännu är varma. Ställ dem på galler och låt dem kallna. Smält blockchokladen i vattenbad eller i mikrovågsugnen. Doppa toppen av kakorna i chokladen. Ställ dem så att chokladen stelnar.
- Kakorna går att frysa.
Kommentarer (0)