Kokossockerkaka

Tid: 1 timme 30 minuter

Hur god som helst. Det kan behövas läggas lite folje över kakan så den ej blir bränd

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 2 ägg
  • 2 tsk vanillinsocker
  • 1 msk kakao
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 dl mjölk
  • Glasyr
  • 75 g margarin
  • 1-2 msk kallt kaffe
  • 1 msk kakao
  • 2 tsk vanillinsocker
  • 3,5 dl florsocker
  • Garnering
  • Kokos
  • Instruktioner

    Smält marg, vispa ägg och socker poröst. Tillsätt de torra ingridienserna omväxlande med mjölken och matfettet. Häll smeten i en rund form socker kaks form Grädda i 175 grader miten av ugnen i ca 30 -40 min Glasyren - börja med att smälta marg och häll i de övriga sakerna. Häll glasyren över kakan när kakan svalnat och strö över kokos

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben