Kokostryffel

Serverar: 35 portioner

Kokos och choklad! Kan det bli bättre?

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad
  • 4 msk grädde
  • Ca: 3 dl florsocker
  • Ca: 3 dl kokosflingor
  • Vit choklad
  • Instruktioner

    1. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Tag bort chokladen från vattnet och rör i grädden.
    2. Tillsätt kokosflingorna. Arbeta därefter in florsockret, lite i sänder, till en smidig massa. Ställ kallt i 2 timmar.
    3. Riv den vita chokladen. Forma tryffelmassan till kulor som rullas i chokladen. Lägg eventuellt kulorna i pappersformar. Förvara svalt.

    Kommentarer (1)

    M_star 20 december 2008

    Ganska bra recept

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben