Konjakskulor

Serverar: 30 portioner

Tid: 50 minuter

Har inte provat men skall göra det

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 300 g mörk choklad
  • 1 dl florsocker med chokladsmak
  • 1 msk konjak
  • Små pappersformar
  • Granering
  • 2 msk florsocker med chokladsmak
  • 3 msk strösocker
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar och blanda ned den. Tillsätt florsocker och rör om tills chokladen har smält. Blanda i konjaken.
    2. Låt blandningen vila i kylskåpet över natten. Blanda florsocker och finkornigt strösocker. Forma små kulor av konjaksblandningen och rulla dem i sockerblandningen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben