Korvcarbonara

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mumsigt gott och väldigt enkelt

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 500 g falukorv
  • 150 g stark korv
  • 1 dl grädde
  • 3 äggulor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 dl riven ost (mildare variant typ herrgård)
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 msk smör
  • ½ tsk paprikapulver
  • 1 tsk mejram
  • Salt
  • Grovmalen peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Medan pastan kokar, stek korvslantar i smöret.
    2. Blanda ägg, grädde, riven ost, parmesan, vitlök, persilja, mejram och paprikapulver i en skål.
    3. Häll vattnet av pastan och rör ner "äggsåsen" och korven med en gång. Smaka av med salt och svartpeppar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben