Korvjambalaya
Serverar:
4 portioner
Klassiska jambalayan på svenskt vis.
Ingredienser
3 dl långkornigt ris
6 dl hönsbuljong, av tärning
1/2 msk paprikapulver
1/2 grön eller röd chili
1 paprika
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
4 kabanosskorvar
1 msk olja
1 burk ananasringar, ca 227 g
Instruktioner
Koka riset i buljongen smaksatt med paprikapulver i ca 20 minuter.
Kärna ur och strimla chili och paprika. Skala och finhacka lök och vitlök. Skär korven i bitar.
Fräs chili, paprika, lök och korv i en stekpanna med olja.
Blanda det frästa med det nykokta riset och ananasen skuren i små bitar.
Kommentarer (1)
SvetlanaLindahl
29 juli 2010
lätt att göra o go!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
lätt att göra o go!