Asiastisk mat är det som tillfredsställer min mage mest!
Ingredienser
8 st rispapper
Olja för stekning
1 äggvita för pensling
Fyllning
250 g krabbkött
2 vårlökar
85 g majs
1 handfull färsk koriander (grovhacka)
1 tsk grov senap
Havssalt
Svartpeppar
½ limefrukts juice
Instruktioner
- Mixa krabbköttet, vårlökarna och korianderna i en matberedare. Blanda sedan med resterande ingredienser till fyllningen.
- Pensla rispappret inuti och lägg fyllningen på tvären och vik in kanterna där fyllningen är riktad mot.
- Stek i olja till rullarna blir bruna. För att undvika oljestänk kan det tillsättas lite margarin.
- För att kunna få mindre rullar rekomenderas det att köpa de mindre rispapprerna.
- Krabbköttet går bra att byta ut mot räkor.
- Serveras med eller utan ris med soya eller sötsursås.
Kommentarer (0)