Krabbvårullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Asiastisk mat är det som tillfredsställer min mage mest!

Ingredienser

  • 8 st rispapper
  • Olja för stekning
  • 1 äggvita för pensling
  • Fyllning
  • 250 g krabbkött
  • 2 vårlökar
  • 85 g majs
  • 1 handfull färsk koriander (grovhacka)
  • 1 tsk grov senap
  • Havssalt
  • Svartpeppar
  • ½ limefrukts juice
  • Instruktioner

    1. Mixa krabbköttet, vårlökarna och korianderna i en matberedare. Blanda sedan med resterande ingredienser till fyllningen.
    2. Pensla rispappret inuti och lägg fyllningen på tvären och vik in kanterna där fyllningen är riktad mot.
    3. Stek i olja till rullarna blir bruna. För att undvika oljestänk kan det tillsättas lite margarin.
    4. För att kunna få mindre rullar rekomenderas det att köpa de mindre rispapprerna.
    5. Krabbköttet går bra att byta ut mot räkor.
    6. Serveras med eller utan ris med soya eller sötsursås.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben