Kräftlaxbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkla att göra och väldigt goda att äta!

Ingredienser

  • 3 st laxfiléer á 125 g, eller motsvarande mängd hel lax
  • 160 g kräftstjärtar
  • 1 st gul lök
  • 1 msk kapris
  • 2 st äggulor
  • 2 msk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tärna laxen och hacka löken, lägg i matberedare. Mixa tillsammans med övriga ingredienser till en färs. Forma f'ärsen till 8-10 biffar och stek sedan i smör, ca 3 minuter på varje sida.
    2. Servera med kokt potatis och hemgjord remouladesås

    Kommentarer (3)

    cittaprazama 28 augusti 2009

    Låter väldigt gott....måste prova :)

    stockholmskakan 28 augusti 2009

    Detta låter ju som ett strålande förslag till fredagsmiddagen! :)

    monicadanell 1 november 2009

    Låter spännande måste testa monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben