Kräftsnittar

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Underbart goda tunnbrödssnittar. Passar utmärkt på buffén, som förrätt eller som tilltugg vid kräftskivan.

Ingredienser

  • 3 st rektangulära tunnbröd
  • 1 burk kräftstjärtar i lag
  • 200 gram philadelphiaost
  • 0,5 rödlök
  • färsk dill
  • lite bordsmargarin
  • Instruktioner

    Finhacka rödlök & dill. Låt kräftstjärtarna rinna av & hacka i lite mindre bitar. Rör ihop med Ph-osten. Bred lite margarin på varje tunnbröd & fördela sedan röran på dom. Rulla ihop & låt gärna ligga i kylskåpet inlindade i folie en stund innan du skär upp & serverar dem.

    Kommentarer (2)

    bjboman 25 december 2014

    Supergoda rullar, vi hade som förrätt!

    Eva 28 december 2017

    hej!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben