Kraffes Chokobröd

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Amerikanska chokladbröd, läste jag en gång i en bok. Jag provade laga dem och de är extremt goda. Passar när som helst ;)

Ingredienser

  • 75 g margarin
  • 1 dl socker
  • ½ tsk vanillinsocker
  • ½ ägg
  • 1½ dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 50 g hackad blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Börja med att sätta på ugnen på 175 grader.
    2. Hacka chokladen och blanda ihop den med bakpulvret. Vispa fett och socker vitt.
    3. Tillsätt därefter ägg, mjöl och chokladblandningen. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar, i små klickar, på en plåt klädd med bakplåts papper. Kom ihåg att ha ordentligt med utrymme mellan klickarna efter som de rinner ut när de är i ugnen.
    4. Grädda på mellersta falsen i ugnen i 15 minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben