Kyckling-currygryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Passar hela familjens munnar och vill man ha mer sting i är det bara lite extra cayennepeppar som krävs. Det går utmärkt att frysa in!

Ingredienser

  • Smör
  • 4 kycklingfiléer
  • En halv påse frysta ICAs wokgrönsaker
  • 0,5 liter vatten
  • 1 Knorr's buljongtärning höns
  • 2,5 dl grädde
  • 1 msk Maizena ljus redning
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1-1,5 msk curry
  • 1 krm cayennepeppar
  • Instruktioner

    Koka/ånga grönsakerna. Strimla kycklingen och bryn det i smör i en kastrull. Krydda med curry, salt, citronpeppar och cayennepeppar. Häll i vattnet och buljongen, sjud på svag värme tills kycklingen är färdig. Häll i grönsakerna, grädden och Maizena. Koka upp och smaka av! Till detta brukar jag ha bulgur, men det är säkert gott med ris eller pasta med. Smaklig måltid!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben