Krämig, smarrig och enkel allt-i-ett-rätt.
Ingredienser
3 stora kycklingfileér
7 dl pennepasta
500 g frysta wokgrönsaker Thai
2 ½ dl smaksatt Milda mat, svamp och balsamico
2 ½ dl Milda fraiche 24% (eller annan creme fraiche)
Smör eller olja att steka i
Salt
Svartpeppar
1 dl riven ost
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisning på paketet, gärna 1 minut kortare tid för att den inte ska bli för mjuk och mosig sedan. Skölj därefter i kallt vatten och lägg pastan i en ugnsfast form.
- Strimla kycklingfileérna (inte alltför smått) och bryn ca 5 minuter i smöret. Lägg över pastan. Stek grönsakerna också ca 5 minuter och lägg över dom också i formen. Krydda med salt och peppar. Blanda grädden med creme fraichen och häll över. Rör runt så allt blir ordentligt blandat. Strö på riven ost. Grädda ca 20 minuter i 175-200 grader varm ugn. Ät och njut!
Kommentarer (1)
Jag valde bort wokgrönsakerna och tillsatte svamp istället, t ex champinjoner och kantareller. Konserverade eller färska. Jättegott!