Serverar: 4 portioner
Smarrigt!
Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. Stek den strimlade löken och moroten på ganska hög värme tills de mjuknar. Lägg i paprika och champinjoner och stek till även de mjuknar något. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong. Låt puttra 5-10 minuter. Smaka av med sweet chili, salt och peppar och servera med ris.
Thai kycklinggryta
Det här receptet var jätte gott, blev mycket uppskattat av min dotter. Tack :)
Denna rätten blev mycket uppskattad. Bjöd hela släkten på den! Jag la dock till lite bambuskott, purjolök och broccoli. Eftersom min svärfar är mjölkallergisk, så bytte jag helt enkelt ut creme fraishen mot mer kokosmjölk!! Det blev kanongott. Tusen tack för receptet.
det va en väldigt mumsig rätt,supergott.
Jättegod! :-D Den blir återkommande här! Tack för receptet Lena
En jättegod gryta. När jag vill "hotta" till den tar jag lite sambal oelek i.
Provade detta recept i går och det var jätte gott. Lättlagat. Hade även i ananas som den 7-årige sonen gillar. Han tog om 3 gånger.
Mycket god inte så stark som jag alltid har fått av mitt eget recept... Jag brukar lägga till på slutet lite räkor innan jag tar av grytan och servera banan till :)
Låter jättegott....den ska jag prova! :)
Mycket god gryta skall jag göra fler gånger
Mycket gott! Trevligt med mycket grönsaker i en gryta!
Mycket god gryta. Goda smaker Vi smakade av den ytterligare med en matsked Rom. Kommer att göra många gånger. En stark femma. Från Trollmor. o Trollfar.
Jättegott, men jag tyckte det var ganska omständigt att göra. Så det blir en fyra från mig.
Väldigt gott! Jag tog bort paprikan och lade till bambuskott och mycket mer svamp och fick en jättegod rätt.