Kycklinglasagnetårta

Serverar: 3-4 portioner

Snabbt gjord, god med mycket styrka i smaken!

Ingredienser

  • 3 st kycklingfiléer
  • 400 g Chicken Tai Wok (en påse)
  • ½ dl vatten
  • 1 stor gul lök
  • 1 grön paprika
  • 1 gul paprika
  • 175 g garlic salsa (en burk)
  • 1½ dl grädde
  • Riven ost
  • Tortillabröd (6 st)
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i tärningar, bryn den och blanda i kryddmixen, häll på vattnet och låt sjuda en stund.
    2. Bryn finhackad gul lök och paprika, häll på burken med garlic salsa, samt grädden. Låt sjuda en li- ten stund. Häll sedan i kycklingen, rör om och låt sjuda ytterligare en liten stund.
    3. Lägg ett tortillabröd i en pajform, lägg på av kyck- lingfyllningen och riven ost. Nytt tortillabröd och fortsätt att varva tills bröden är slut. Avsluta med kycklingfyllning och ost ovanpå.
    4. Gratinera i 200 gr ugn, ca 15-20 min, eller tills tårtan fått fin färg.
    5. Servera med en fräsch grönsallad.
    6. Smaklig måltid!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben