Snabbt gjord, god med mycket styrka i
smaken!
Ingredienser
3 st kycklingfiléer
400 g Chicken Tai Wok (en påse)
½ dl vatten
1 stor gul lök
1 grön paprika
1 gul paprika
175 g garlic salsa (en burk)
1½ dl grädde
Riven ost
Tortillabröd (6 st)
Instruktioner
- Skär kycklingen i tärningar, bryn den och blanda i kryddmixen, häll på vattnet och låt sjuda en stund.
- Bryn finhackad gul lök och paprika, häll på burken
med garlic salsa, samt grädden. Låt sjuda en li-
ten stund. Häll sedan i kycklingen, rör om och låt
sjuda ytterligare en liten stund.
- Lägg ett tortillabröd i en pajform, lägg på av kyck-
lingfyllningen och riven ost. Nytt tortillabröd och
fortsätt att varva tills bröden är slut. Avsluta med
kycklingfyllning och ost ovanpå.
- Gratinera i 200 gr ugn, ca 15-20 min, eller tills
tårtan fått fin färg.
- Servera med en fräsch grönsallad.
- Smaklig måltid!
Kommentarer (0)