Kycklingslasagne

Serverar: 4 portioner

Mumsigt

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 4 st soltorkade tomater i marinad
  • 150 gram bladspenat fryst
  • 2 msk kycklingfond
  • 500 gram krossade tomater
  • 2,5 dl Kelda ostsås
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar från kvarn
  • 8 st lasagneplattor
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingfiléerna och tina bladspenaten. Hacka soltorkade tomaterna. Stek kycklingen i en stor stekgryta tills de får färg, salta och peppra, lägg i spenaten och de soltorkade tomaterna. Häll i kycklingfond, krossade tomater, vatten och ostsås. Låt allt puttra samman.
    2. Varva kycklingröran med lasagneplattor i en smord ugnsform. Strö över riven ost överst.
    3. 225 graders värme i cirka 30 minuter (tills plattorna känns mjuka) Tillagningen går alltså snabbare om du använder färska lasagneplattor.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben