Kycklingwrap med grön"hummus"

Serverar: 2 portioner

En matig och snabb wrap med färgglad "hummus". Laktosfri, glutenfri och äggfri.

Ingredienser

  • ½ grillad kyckling (eller motsvarande mängd kycklingkött)
  • 1 dl couscous
  • 2 grillade paprikor (inlagda i olja)
  • 30 g småbladig sallad
  • 2 stora tortillabröd, eventuellt glutenfria
  • Grön "hummus"
  • 250 g frysta sojabönor
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk vatten
  • Salt
  • Cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Plocka köttet från kycklingen. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen.
    2. Mixa tinade sojabönor med sesamolja, spiskummin, vitlök, citron, vatten och cayennepeppar till en slät kräm. Tillsätt vatten till önskad konsistens.
    3. Lägg couscous, kyckling, hummus, grillad paprika och sallad på tortillabröd och rulla ihop. Klart!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben