Kycklingwrap med grön"hummus"
En matig och snabb wrap med färgglad "hummus".
Laktosfri, glutenfri och äggfri.
Ingredienser
½ grillad kyckling (eller motsvarande mängd kycklingkött)
1 dl couscous
2 grillade paprikor (inlagda i olja)
30 g småbladig sallad
2 stora tortillabröd, eventuellt glutenfria
Grön "hummus"
250 g frysta sojabönor
1 tsk sesamolja
1 tsk spiskummin
1 liten vitlöksklyfta
1 msk pressad citronsaft
2 msk vatten
Salt
Cayennepeppar
Instruktioner
- Plocka köttet från kycklingen. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen.
- Mixa tinade sojabönor med sesamolja, spiskummin, vitlök, citron, vatten och cayennepeppar till en slät kräm. Tillsätt vatten till önskad konsistens.
- Lägg couscous, kyckling, hummus, grillad paprika och sallad på tortillabröd och rulla ihop. Klart!
Kommentarer (0)