Kyrkoherdens Frästelse

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 15 minuter

God som tårta med sylt

Ingredienser

  • Skål 1
  • 3 dl Grädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Skål 2
  • 3 äggulor
  • 2 dl socker
  • 85 g fiadelfiaost
  • SKÅL 3
  • 3 äggvitor
  • Instruktioner

    1. Detta är till en bakform med löstagbar botten. Lägg krossad digestivekex i botten på formen. Häll den färdiga smeten över digestivekexen krossa yttligare flera kex och häll dem över smeten . Ställ sedan in allt i frysen och tages upp efter ett par timmar.
    2. Servera med sylt till det blis som en glasstårta mummsig Jag har oftas jortronsylt.
    3. BLANDA ALLA INGREDIENSER OCH HÄLL I FORMEN

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben