Serverar: 30 portioner
Tid: 30 minuter
Små, möra kakor med mandelmassa i mitten.
Rör ägg, socker och smör till en luftig smet. Blanda i vetemjöl och bakpulver och arbeta samman till en deg. Dela degen i två delar och rulla ut varje deg till en längd. Dela varje längd i mindre bitar och lägg i småbrödsformar. Gör en fördjupning i mitten av varje kaka. Riv mandelmassan och blanda ihop med smöret till en slät massa. Fördela fyllningen i fördjupningarna i kakorna. Grädda kakorna i ca 12 minuter i 175 graders värme.
Bröd
Även i Sverige börjar det bli allt vanligare med bröd till maten. Men...
åhh detta recept måste jag prova snart :) De låter enkelt och gott :)
Jättegoda, snabbgjorda smälte i munnen. Dessa skall jag göra fler gånger.
Helt otroligt goda och saftiga!
Presis bakat dem ska strax smaka:-)smaka kan man frysa dem?
Naturligtvis går de bra att frysa