Lagersallad

Tid: 30 minuter

Den här äter vi alltid på midsommar, och det bästa är att man kan ta bort och lägga till vad man vill egentligen. Den är helt underbar!

Ingredienser

  • I huvud isbergsallad
  • 200-250 g frysta ärtor
  • 1-2 rödlökar
  • 250 g crème fraiche
  • 300 g majonnäs
  • 200-400 g stark riven ost
  • 2 pkt knaperstekt bacon
  • Instruktioner

    1. Du lägger varje ingrediens i lager, salladen i botten, sen ärtor och så vidare.
    2. I den ordning är originalreceptet. Men i och med att jag själv inte äter kolhydrater så hoppar jag över ärtorna. Sen blandar jag crème fraichen och majonnäsen så det blir bara ett lager. Och så lite extra bacon på.
    3. Låt det stå över natten, och blanda sedan om precis innan servering. Så gott!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben