Lakritsbollar

Serverar: 20 portioner

De enkla lakritsbollarna är gjorda på nötter och dadlar. Ät dem gärna till en smoothie på blåbär och hallon och känn dig extra nyttig!

Ingredienser

  • 3½ dl cashewnötter
  • 12 dadlar
  • 2-3 msk kokosolja
  • 2 tsk lakritsgranulat
  • ½ citron, finrivet skal
  • Garnering
  • 2-3 msk lakritsgranulat
  • Instruktioner

    1. Mixa cashewnötterna. Kärna ur dadlarna och lägg ner dem i mixern. Tillsätt kokosolja, lakritsgranulat och citronskal. Mixa ihop till en jämn deg. Forma degen till bollar och rulla dem i lakritsgranulat.
    2. Förvara lakritsbollarna i lufttät burk eller plastpåse i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben