Lax med creme fraiche, purjolök och parmesan
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Mycket enkelt och gott
Ingredienser
4 laxfiléer
2 dl crème fraiche
2 msk riven parmesanost
½ dl purjolök
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Instruktioner
Lägg laxen i en oljad form Skär purjolöken i ringar eller hacka den grovt Blanda crème fraiche, osten, purjolöken och kryddorna. Bred blandningen över laxen. Ungsbaka laxen i 200-225*c i ca 20 min
Servera med kokt potatis och en sallad.
Liknande recept
Rökt lax med citron, färsk spaghetti och crème fraiche
5
10 min
2-3
Stekt lax med kantarellsås - A`la crème fraiche
20 min
2
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche
4.7
6
247
Fisk med täcke av creme fraiche och senap
4.7
1 h
4
5
Lax under crème fraichetäcke
4.6
45 min
10
12
Råstuvad potatis med crème fraiche
4
4
1
Kokta rödbetor med Crème fraiche.
5
4
1
Kyckling i crème fraiche
4
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!