Såå gott!!
Tänk att kombinationen bacon och lax kunde vara så god! Tur att man törs prova något nytt!
Ingredienser
2 kg laxfile
1 1/2 pkt bacon
Fyllning
1 pkt djupfryst bladspenat, 250 g
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk smör
2 tsk salt
1/2 tsk peppar
1/2 dl pinjenötter
2 dl riven parmesan
Rivet skal av 1 citron
Garnering
Cocktailtomater på kvist
10 svarta oliver
Det här är Bodil själv som skriver: Har ni någon egen bild på den här rätten så får ni gärna ersätta den jag har lagt in för den är verkligen dålig!! Ser ut som en julskinka och ser inte alls så gott ut som det verkligen är!! Tack! Bodil))
Mycket gott recept! Hade inga pinjenötter dessvärre, men det var gott ändå! Saltade och pepprade laxen med citronpeppar innan jag lade på fyllning, och hällde grädde runt om i formen innan den gick in i ugnen. Blev en ruggigt smarrig sås kan jag meddela! Kom ihåg att ta ett kort också innan vi högg in på maten. Du får min tillåtelse att byta ut din om du vill :-) Tack för finfint recept!
Försvann min kommentar?