Laxentré

Serverar: 6 portioner

Förrätt som kan göras i god tid och stå i kylen tills gästerna kommer. Mycket god. Fått den hos min granne Mary men jag har ändrat lite på receptet...

Ingredienser

  • Grön sparris
  • 3 hårdkokta ägg
  • 3 msk créme fraiche
  • Finklippt gräslök (alt persilja)
  • Fransk senap
  • 12 skivor kallrökt lax
  • 1 burk jumboräkor i lake (eller vanliga frysta räkor)
  • Tomat
  • Gurka
  • Dillvippa
  • Instruktioner

    Lägg 2-3 sparrisar på 6 assietter. Hacka äggen och blanda med crème fraiche. Blanda i gräslöken och smaksätt med lite senap. Fördela massan på laxen i 6 portioner och rulla ihop till rullar. Lägg en rulle på varje tallrik på sparrisen. Dekorera med räkor, tomat, gurka och/eller dillvippa

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben