Laxmoussemums

Serverar: 6-8 portioner

Dessa goda minimackor blir perfekt som förrätt, tilltugg eller lyxigt mellanmål.

Ingredienser

  • 150 g rökt lax
  • 1 dl crème fraiche
  • Saften från ½ lime
  • 1 finhackad grön chili
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 1 baguette
  • Garnering
  • Finhackad persilja eller finhackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Mixa alla ingredienser till en fluffig smet. Smaka av med kryddor och låt den stå kallt ett tag.
    2. Skär baguetten i fina skivor och stek dem i smör tills de fått en frasig yta. Låt brödet svalna en smula.
    3. Klicka på moussen på brödet och garnera med finhackad persilja eller finhackad gräslök.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben