Laxquesadillas

Serverar: 24 portioner

Originalreceptet görs med tortillabröd, jag kör norrländskt med tunnbröd istället! Har även modifierat röran.

Ingredienser

  • 8 små runda tunnbröd (Polarbröds mjuka fungerar fint)
  • 200 g philadelphiaost
  • 1/2 rödlök
  • 2 msk hackad gräslök
  • 250 g varmrökt lax i skivor
  • Ruccola
  • Lime eller citron
  • Instruktioner

    Blanda osten med rödlök och gräslök, smaksätt med saft från lime/citron till önskad syrlighet. Bred oströran på tunnbröden, lägg på lax och ruccola. Lägg ihop bröden två och två. Bröden bör plastas in till servering, då skär man upp dem i 4 eller 8 bitar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben